۱۳۹۹/۱۲/۰۹
پیام تسلیت دكتر فرج الله براتی رئیس دانشگاه آزد اسلامی استان خوزستان در پی درگذشت مرحوم آقای جمال میثاقی كارمند واحد شادگان
*کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذوالجلال و الاکرام*
 *انا لله و انا الیه راجعون*

درگذشت مرحوم مغفور آقای جمال میثاقی از کارکنان خدوم، دلسوز و زحمتکش حوزه دانش آموختگان آن واحد، جامعه دانشگاهی را در تاثر و تالمی عمیق فرو برد.
 آقای جمال میثاقی آن موذن با خدا و خوش صدا، دارای روحی لطیف، بزرگ و سراسر وجودش مهربانی بود. جای خالی آن انسان ساده یِ بی ریا که عمری مجاهدانه در جهت آبادانی باغ علم و فرهنگ گام های محکم و صادقانه برداشت احساس می گردد. همکاری شریف و خوش اخلاق، صبور و با متانت، با خنده رویی تمام به معنای واقعی کلمه مکرِّم ارباب رجوع و همکاران آن واحد دانشگاهی بود.
 اینجانب به نیابت از دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان، ضمن ابراز همدردی، این ضایعه را به خانواده محترم و مکرَّم ایشان، همکاران گرامی و جامعه دانشگاهی شادگان تسلیت عرض نموده و از خداوند سبحان برای آن عزیز سفر کرده، آرامش و غفران و برای بازماندگان صبر جزیل و سلامتی مسئلت دارم.

روحش شاد و یادش گرامی

والسلام علیکم