۱۳۹۹/۰۶/۰۷
بسیارمهم-اطلاعیه مهم سامانه جامع آموزشیار

(ضمن اعلام انجام کلیه امورآموزشی،مالی و.. صرفاً از طریق سامانه جامع آموزشیار

انجام می پذیرد در خصوص تقویم جدید انتخاب واحد تابستان99،تاریخ و نحوه برگزاری امتحانات متعاقبا اطلاع رسانی می گردد)

ورود به سامانه جامع آموزشیار

دانلود فیلم راهنمای ورود به سامانه آموزشیار

دانلود راهنمای ورود دانشجویان

دانلود راهنمای ورود اساتید

احتراما با توجه به راه اندازی سامانه جدید جامع دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان " *آموزشیار* " در چند روز آینده و جایگزینی آن به جای سامانه  قبلی(سیدا)، ضمن تاکید بر لزوم اهتمام بیشتر در جهت شناخت و آشنایی با این سامانه (فایل های راهنمای آموزشی در توضیحات پایین) به اطلاع می رساند که *کلیه امور آموزشی (ثبت و مشاهده اعتراض نمرات،مشاهده کارنامه و..) ، مالی(پرداخت شهریه،وام دانشجویی و...)، پژوهشی(کارآموزی و..)* از طریق سامانه آموزشیار انجام می پذیرد.

)روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شادگان)

*توضیحات مهم سامانه جدید جامع دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان آموزشیار*

معرفی و آدرس سامانه آموزشیار

به اطلاع دانشجویان ، استادان و دانشجویان گرامی می رساند سامانه آموزشیار به عنوان جایگزین سیستم آموزشی سیدا 4 در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی و به زودی به بهره برداری خواهد رسید :

آدرس سامانه مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی (آموزشیار) *edu.iau.ac.ir

( در روزهای آتی فعال می گردد)

آدرس سامانه پاسخگویی (Ticketing) جهت استفاده دانشجویان و همکاران واحدهای دانشگاه *empthcket.iau.ir*

آدرس سامانه آموزش ( فابل های آموزشی و راهنمای سامانه) : *Amoozeshyar.iau.ir*

با توجه به هماهنگی های صورت گرفته دانشجویان و همکاران گرامی اشکالات احتمالی خود را در سامانه Ticketing درج و در اسرع وقت بررسی و پاسخ داده می شود

سامانه Ticketing در دو سطح دانشجویی و سطح همکاران در دسترس می باشد.( نام کاربری: کد ملی و رمز عبور : شماره شناسنامه جهت ورود به سامانه ticketing)

5.6.6.0
    V5.6.6.0