۱۳۹۹/۰۴/۲۳
اطلاعیه انتخاب واحد ترم تابستان 99
به اطلاع دانشجویان محترم می رساند، زمانبندی انتخاب واحد نیمسال تابستان ۹۹-۹۸ به شرح زیر می باشد:
▫️شروع انتخاب واحد:
99/04/28
▫️پایان انتخاب واحد:
99/05/02

▫️تذکر۱: انتخاب واحد صرفا در بازه مذکور به صورت اینترنتی از طريق سامانه آموزش واحد به نشاني 91.106.95.100 بوده و کلاس ها به صورت مجازي در بازه زماني 99/05/04 لغايت 99/05/30 و در سامانه آموزش مجازي به آدرس Lms42.iauec.ac.ir برگزار مي گردد.

▫️تذکر۲: با توجه به مجازي بودن کلاس ها انتخاب واحد فقط در بازه زماني مذکور انجام پذيرفته و به ساير درخواست ها پس از اتمام مهلت ترتيب اثر داده نخواهد شد. همچنين رعایت کلیه قوانین آموزشی از جمله پیشنیاز و همنیاز، سقف واحد دانشجویان مشروطی و... بر عهده دانشجو بوده و الزامی می باشد.

▫️تذکر۳: دانشجویان گرامی جهت انجام انتخاب واحد می بایست کلیه بدهی قبلی شهریه و صندوق رفاه دانشجویی (پرداخت فقط به صورت اينترنتي و از طريق سامانه آموزش) را تسویه نمايند.

تذکر4:با توجه به اجباري بودن ترم تابستان براي رشته آموزش و پرورش ابتدايي دروس تخصصی فقط براي اين رشته ارائه گرديده و براي ساير رشته ها فقط دروس عمومي، معارف،کارآموزي و پروژه ارائه مي گردد. همچنين امکان اخذ ترم ميهمان براي ساير دانشجويان واحدهاي ديگر با ارائه درخواست به آموزش امکان پذير است.

حوزه آموزش دانشگاه آزاد اسلامي واحد شادگان

5.6.6.0