۱۳۹۹/۰۲/۰۴
سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد شادگان منصوب شد

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد شادگان با حکمی از سوی دکتر طهرانچی منصوب شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شادگان، محمد بهروزیان‌نژاد با حکمی از سوی دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد شادگان منصوب شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان صبح امروز در جلسه تکریم و معارفه سرپرستان قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد شادگان اظهار کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی امروز باید به دانشگاه حل مسئله تبدیل شده و در خدمت جامعه باشد.»

حجت‌الاسلام فرج‌الله براتی افزود: «هر مسئول باید حوزه تحت مدیریت خود را به بهترین شکل راهبری کند و علاوه بر دانش تخصصی باید تعامل سازنده با مسئولان و همکاران داشته باشد.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شادگان منصوب شد

در این جلسه که رئیس دبیرخانه هیئت امنا و مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان هم حضور داشتند از تلاش‌های عبدالکریم آلبوغبیش قدردانی و محمد بهروزیان‌نژاد به‌عنوان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد شادگان معرفی شد.

بهروزیان‌نژاد دانش‌آموخته مقطع دکتری تخصصی مهندسی کامپیوتر گرایش سیستم‌های نرم‌افزاری و عضو هیئت علمی واحد شادگان است.

روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد شادگان

5.6.6.0