پنج‌شنبه, 25 مهر 1398

اعطای تسهیلات ویژه به كاركنان ، اساتید و دانشجویان برای حضور در مراسم اربعین حسینی
 ۷۷۷/۰۴/۱۲
۱۲:۲۰:۳۳
ثبت نام از کارکنان ، اساتید و دانشجویان در سامانه ساجد آغاز شده و برای این کار تسهیلات ۱۰ و ۳۰ میلیون ریالی در اقساط ۲۰ ماهه برای کارکنان و اساتید در نظر گرفته شده که مستقیماً از سوی سازمان مرکزی واریز می شود.

(جهت کسب اطلاعات بیشتر به دفتر معاونت آموزشی،دانشجویی و فرهنگی واحد شادگان مراجعه یا با شماره 06153730913 تماس حاصل فرمایید.)

رییس ستاد اربعین دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه هماهنگی ستاد اربعین که روز گذشته به میزبانی واحد اهواز برگزار شد، گفت: ثبت نام از کارکنان ، اساتید و دانشجویان در سامانه ساجد آغاز شده و برای این کار تسهیلات 10 و 30 میلیون ریالی در اقساط 20 ماهه برای کارکنان و اساتید در نظر گرفته شده که مستقیماً از سوی سازمان مرکزی واریز می شود.

احمد صالحی آرا با اعلام اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه اجتماعی هم نقش ویژه خود را ایفا می کند افزود: به کارکنان واساتید برای شرکت در اربعین حسینی روزهای 23، 24 و 28 مهرماه مرخصی تشویقی داده می شود.

وی با بیان اینکه غیبت تمامی دانشجویان برای شرکت در مراسم اربعین حسینی موجه است گفت: اساتید برای این عزیزان کلاس های جبرانی را برگزار می نمایند.

رییس ستاد اربعین دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: ستاد اربعین دانشگاه آزاد اسلامی در کمیته های مختلف از جمله فرهنگی، پشتیبانی، رسانه، اعزام، درمان و نظارت کار خود را آغاز نموده است. احمد صالحی آرا گفت: ستاد اربعین دانشگاه آزاد اسلامی با سه موکب برون مرزی در عمود 193 توسط واحد علوم و تحقیقات، عمود 564 توسط واحد تهران مرکز و عمود 1041 توسط واحد فارس و یک موکب بزرگ در کربلای معلی توسط واحد خراسان رضوی به سوگواران امام حسین (ع) و چند موکب در مرزهای شلمچه و جذابه خدمت رسانی می کند.

وی با بیان اینکه اجرای کار در این مواکب به عهده بسیج دانشجویی است گفت: کار پشتیبانی به عهده دانشگاه و واحدهای دانشگاهی است. رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان هم در سخنانی گفت: همانطور که در تمام زمینه ها حضور دانشگاه آزاد اسلامی پر رنگ بوده، در اربعین امسال نمود بیشتری در جامعه خواهیم داشت. حجت الاسلام فرج الله براتی افزود: دراربعین امسال با انسجام فعالیت و تلاش ها، می توان به شکل بهتر به زوار امام حسین (ع) خدمت رسانی کرد.

گفتنی است رییس ستاد اربعین دانشگاه آزاد به همراه رییس دانشگاه آزاد استان خوزستان با هدف بررسی شرایط از مرزهای شلمچه و جذابه بازدید نمودند.

معاونت آموزشی،دانشجویی و فرهنگی واحد شادگان