پنج‌شنبه, 25 مهر 1398

اطلاعیه حذف واضافه نیمسال اول 99-98
 ۷۷۷/۰۳/۲۷
۱۱:۲۵:۴۸
🛑به اطلاع دانشجویان محترم می رساند،زمانبندی حذف و اضافه نیمسال اول ۹۹-۹۸ به شرح زیر می باشد:

*شروع حذف و اضافه: شنبه ۹۸/۰۷/۰۶

*پایان حذف و اضافه: پنج شنبه ۹۸/۰۷/۱۱

*تذکر۱:آخرین مهلت انتخاب دروس صرفا در بازه مذکور و بصورت اینترنتی بوده و آن دسته از دانشجویانی که به دلیل تداخل امکان ثبت دروس را نداشته یا جهت فارغ التحصیلی فقط ۲۴ واحد برای آنها مانده است، در بازه حذف و اضافه باید به آموزش واحد مراجعه و درخواست خود را پس از تایید مدیرگروه مربوطه ارائه نمایند.

*تذکر۲: رعایت کلیه قوانین آموزشی از جمله پیشنیاز و همنیاز، سقف واحد دانشجویان مشروطی و... بر عهده دانشجو و الزامی است.ِ لذا در طول دوران تحصیل یا هنگام فارغ التحصیلی نیز در صورت احراز عدم رعایت قوانین،دروس حذف گردیده وکلیه عواقب آن بر عهده دانشجو می باشد.

*تذکر۳: دانشجویان گرامی جهت انجام حذف و اضافه می بایست کلیه بدهی قبلی شهریه و صندوق رفاه دانشجویی را تسویه و شهریه ثابت نیمسال اول ۹۹-۹۸را بصورت اینترنتی واریز نمایند. (در صورت پرداخت وجه و عدم ثبت در بستانکاری شهریه شما،جهت رفع مشکل می بایست به قسمت امورمالی،پرداخت های ناموفق در صفحه خود مراجعه کرده و گزینه کنترل با بانک را انتخاب نمایید)

*تذکر4: طبق تقویم سازمان مرکزی شروع کلاسهای درسی از تاریخ 98/06/23 می باشد.

🔺آموزش-امور مالی