دوشنبه, 1 مهر 1398

عنوان : اقدامات واحد شادگان در خصوص كمك رسانی به سیل زدگان استان خوزستان
 ۷۷۶/۱۱/۰۳
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شادگان، دکتر عبدالکریم آلبوغبیش سرپرست واحد شادگان گزارشی از اقدامات صورت گرفته توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد شادگان جهت کمک رسانی به سیل زدگان استان خوزستان ارائه نمود.

عبدالکریم البوغبیش سرپرست واحد شادگان بیان نمود: در راستای دستورات عالیه دانشگاه جهت خدمت رسانی به مردم عزیز گرفتار در سیل اخیر،واحد با تشکیل ستاد بحران با تمام امکانات،نیروها و تجهیزات خود اقدام به کمک رسانی به سیل زدگان نموده است.

آلبوغبیش در ادامه افزود: واحد شادگان با تشکیل تیم های سرکشی اقدام به بررسی میدانی اوضاع مناطق سیل زده و انجام هماهنگی های لازم در جهت تامین مواد غذایی و بهداشتی سیل زدگان نموده و کلیه وسائل نقلیه سبک و نیمه سنگین واحد نیز در اختیار ستاد بحران شهرستان شادگان قرار گرفته است.

در پایان آلبوغبیش خاطر نشان کرد،که با جمع آوری کمک های مردمی و دانشگاهیان واحد شادگان تاکنون بیش از 2000 پرس غذا،250 عدد بسته بهداشتی،600 بطری آب معدنی،600 عدد شیر،120 عدد قوطی شیر خشک و سایر مواد بهداشتی،غذایی و عمرانی در بین سیل زدگان شهرستان شادگان توزیع گردید و بر پیگیری همه جانبه به منظورکمک رسانی مستمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد شادگان به سیل زدگان تاکید کرد.