سه‌شنبه, 1 مرداد 1398

عنوان : مرحوم رضا شاوردی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی شادگان به دیدار معبود شتافت
 ۷۷۶/۰۷/۲۲
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شادگان، رضا شاوردی از دانشجویان کارشناسی رشته آموزش و پرورش ابتدایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شادگان بر اثر عارضه قلبی دعوت حق را لبیک گفت.

عبدالکریم البوغبیش سرپرست واحد شادگان در پی درگذشت دانشجوی گروه آموزش و پرورش ابتدایی این واحد دانشگاهی در پیامی این ضایعه دردناک را به خانواده و دانشگاهیان تسلیت گفت.

متن پیام به شرح زیر است: حادثه ناگهانی، اندوهناک و تأسف‌برانگیز درگذشت آقای رضا شاوردی از دانشجویان کارشناسی رشته آموزش و پرورش ابتدایی این واحد دانشگاهی در اثر عارضه قلبی، موجب غم و اندوه فراوان جامعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شادگان گردید. اینجانب به نوبه خود مصیبت درگذشت آن عزیز از دست رفته، مرحوم رضا شاوردی را حضور خانواده و بازماندگان گرامیشان و همچنین به تمامی دانشجویان عزیز به‌ویژه دانشجویان گروه آموزش و پرورش ابتدایی و نیز اساتید گرانقدرشان تسلیت عرض می‌نمایم و از درگاه ایزد منان برای آن سفرکرده، رحمت وافر و برای خانواده و بستگانش، صبر جزیل و شکیبایی خواستارم.