يکشنبه, 28 مرداد 1397

اطلاعیه مهم تكمیل فرم صلاحیت علمی اساتید حق التدریس در سامانه جدید ساجد(ابلاغ سازمان مركزی)
 ۷۷۶/۰۲/۱۳
باسلام و احترام حضور اساتید گرامی
نظر به طراحی سامانه جدید تایید صلاحیت علمی خواهشمند است طبق تاکید سازمان مرکزی به نکات ذیل توجه فرمایید.

1-در صورت عدم ورود به سامانه و تکمیل مراحل طبق پیام معاونت آموزشی سازمان مرکزی، کد شناسه استاد از سوی سازمان مرکزی حذف شده و قادر به تدریس در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور نخواهد بود.
2-پیشنهاد می شود حداکثر تا پایان هفته جاری اقدام فرمایید.
3-راهنمای پرکردن فرم صلاحیت عمومی در سامانه جامع دانشگاه آزاد اسلامی (ساجد) به آدرس https://sajed.iau.ir ویژه استادان حق التدریس قرار دارد.

مراحل ورود و تکمیل اطلاعات در سامانه ساجد:

1- آدرس سامانه ساجد (www.sajed.iau.ir) را در مرورگر خود نظیر فایرفاکس یا کروم وارد کنید.
2- کد ملی خود را وارد کنید.
3- یک کد پنج رقمی برای شماره موبایل شما ارسال می شود.
4- کد پنج رقمی که برای موبایل شما ارسال شده وارد کنید.
5- سپس تاریخ تولد شما پرسیده می شود و وارد کنید.
6- سپس نام کاربری و رمز عبور مورد نظر شما پرسیده می شود که نام کاربری (انگلیسی) و رمز عبور (انگلیسی) مورد نظر خود وارد کنید.
7- حال وارد سامانه احراز هویت متمرکز دانشگاه آزاد اسلامی می شوید 8- در منوی سمت چپ سامانه احراز هویت متمرکز گزینه ایستگاه کلیک کنید- ایکون بزرگ ساجد - سامانه جامع اداری مالی مشاهده می کنید و کلیک کنید.
9- در سامانه ساجد گزینه اساتید حق التدریس - تکمیل فرم صلاحیت علمی مشاهده می کنید.
10- در 14 مرحله تمامی اطلاعات لازم شامل اطلاعات پایه، مقالات، کنفرانس، کتابها، طرح ها، عضویت نشریات، عضویت نخبگان، فعالیت فناورانه، مشاوره، جوایز،زبان، اطلاعات اشتغال،سوابق تدریس و ... وارد کنید.
11- در آخر اطلاعات ورودی را تایید نهایی کنید.
12- در در سامانه ساجد گزینه پرونده پرسنلی - مشاهده پرونده می توانید همه اطلاعات ورودی خود مشاهده کنید.
13- کپی مدارک لازم مربوط
14- مرحله تکمیل فرم صلاحیت علمی به صورت دستی تحویل بخش کارگزینی دانشگاه دهید کارهای فوق در مرداد ماه انجام دهید مدارک و سوابق خود را از روز یکشنبه 4 شهریور تا سه شنبه 6 شهریور به بخش کارگزینی هیات علمی دانشگاه تحویل دهید.

معاونت آموزشی،دانشجویی و فرهنگی

97/05/07