نكات قابل توجه و مهم امتحانات نیمسال دوم 97-96
 ۷۷۶/۰۱/۰۴
قابل توجه دانشجویان گرامی

جهت جلوگیری از بروز هرگونه مشکل، لطفا به نکات مهم زیر پیرامون برگزاری امتحانات نیمسال دوم 97-96 توجه فرمایید:

1-ملاک تاریخ امتحان فقط تاریخ مندرج در کارت ورود به جلسه می باشد.

2-دانشجویان بدهکار می بایست جهت دریافت کارت ورود به جلسه نسبت به تسویه بدهی خود اقدام نموده ، در غیر اینصورت جهت رفع مشکل سریعا ً قبل از شروع امتحانات به امور مالی مراجعه نمایند.

3-جهت ورود به سالن امتحانات همراه داشتن کارت ورود به جلسه و کارت ملی الزامی بوده، در غیر اینصورت از ورود دانشجو به جلسه امتحان جلوگیری بعمل خواهد آمد.

4-همراه داشتن موبایل (روشن یا خاموش) در جلسه امتحان اکیدا ً ممنوع بوده و به محض مشاهده به عنوان تخلف صورت جلسه خواهد شد.

5-دانشجویان گرامی جهت تحویل وسایل خود از جمله کیف، موبایل و... می توانند به قسمت امانات امتحانات مراجعه نمایند.

6-دانشجویان می بایست در زمان مقرر طبق کارت امتحان در سالن امتحانات حضور پیدا نمایند،در غیر اینصورت پس از گذشت 30دقیقه بعد از شروع امتحان یا خروج دانشجویان درب حوزه امتحانی بسته می شود.ضمنا قبل از امضای صورت جلسه امتحان به هیچ وجه از حوزه امتحانی خارج نشوید.

7-دانشجویانی که به نمره اعلام شده (قابل مشاهده در سیستم اطلاع رسانی و ثبت نام واحد به نشانی 91.106.95.100 در قسمت امور آموزشی،اعتراض نمرات) خود اعتراض دارند می توانند اعتراض خود را حداکثر پس از 7 روز فقط به صورت سیستمی از طریق همین سامانه ثبت نمایند،در غیر اینصورت سایر درخواست ها قابل پیگیری و بررسی نخواهد بود.

دایره امتحانات-97/03/28