عنوان : تقدیر از دانشجویان قهرمان و ورزشكاران دانشگاه آزاد اسلامی واحد شادگان
 ۷۷۵/۱۲/۲۰
در مراسمی در ماه مبارک رمضان از دانشجویان قهرمان، حامیان و ورزشکارن دانشگاه آزاد اسلامی واحد شادگان تقدیر بعمل آمد.

همزمان با قهرمانی تیم فوتبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شادگان در مسابقات دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و صعود به مرحله کشوری،در مراسمی با حضور جمعی ازدانشگاهیان،مسئولین،پیشکسوتان،خبرنگاران و ورزشکاران شهرستان شادگان از زحمات و تلاش های مدیران،کادر فنی و ورزشکارن تقدیر بعمل آمد. در این مراسم دکتر عبدالکریم البوغبیش سرپرست این واحد دانشگاهی، ضمن خیر مقدم به مدعوین به بیان جایگاه مهم ورزش و علاقه مثال زدنی جوانان استان خوزستان و به خصوص شهرستان محروم شادگان پرداخت و افزود: «تیم فوتبال دانشجویان واحد شادگان با وجود تمامی مشکلات پیش رو و کمبود امکانات و بودجه لازم،توانست با اتکال به خداوند متعال،تلاش و همت مثال زدنی بر روی سکوی نخست در مسابقات دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان قرار گیرد و به حق نمی توان با بیان کلمات از زحمات این عزیزان تشکر کرد و از خداوند متعال موفقیت های روزافزون را آرزومندم » سرپرست واحد شادگان در پایان سخنان خود از مسئولین حاضر تقاضا نمود نهایت همکاری و مساعدت را از لحاظ معنوی،مالی و در اختیار قراردادن امکانات نموده و برحمایت دانشگاهیان از ورزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد شادگان تاکید نمود. در ادامه مراسم نیز مهندس حاجیان فرماندار شهرستان شادگان نیز ضمن تبریک به دانشگاهیان واحد شادگان جهت کسب این مقام،بیان نمود: « اینجانب در عرصه ورزش در سالهای پیشین فعالیت داشته و ورزشکار می باشم،لذا از سختی ها و مشکلات جامعه ورزشی به طور ملموس و محسوس آگاهی دارم و تلاش می کنیم که تا حد ممکن از تیم های ورزشی حمایت و مشکلات آنها را رفع کنیم» در خاتمه سخنرانی ها اقای سیدقدرت هاشمی به عنوان نماینده ورزش واحد شادگان به بیان مشکلات و چالش های پیش آمده و پیش روی ورزش دانشگاه، بخصوص باشگاه فرهنگی و ورزشی واحد شادگان پرداخت و از تمامی جامعه ورزشی از جمله هواداران،پیشکسوتان،بازیکنان،مربیان،لیدرها،خبرنگارن،مسئولین و..... که بدون حمایت آنها کسب این موفقیت میسر نبود،تشکر و قدردانی کرد. این مراسم با اجرای برنامه های متنوع از جمله مسابقه،نمایش هنری و...ادامه یافت و در پاین با اهدای لوحی از دانشجویان ورزشکار و حامیان باشگاه تقدیر بعمل آمد.