جمعه, 27 مهر 1397

عنوان : بازدید دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان از واحد شادگان
 ۷۷۵/۱۱/۲۹

حجت الاسلام والمسلمین فرج‌الله براتی دبیر هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و هیات همراه از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شادگان بازدید کردند.
 دکتر براتی در حاشیه این دیدار در جمع مسئولان واحد شادگان بر فعالیت هر چه بیشتر حوزه های مختلف دانشگاهی در راستای تولید علم و تبدیل آن به ثروت با تکیه بر اقتصاد دانش بنیان و دانش بومی تاکید کرد. رئیس واحد اهواز بر افزایش جذب منابع درآمدی غیرشهریه ای برای روبه‌رو نشدن با مشکلات مالی و به ثمر رسیدن اهداف توسعه دانشگاه ها بویژه اهداف اقتصاد دانش بنیان با کمک، حمایت و پشتیبانی و صدور مجوزهای لازم نیز تاکید کرد. در ابتدای این بازدید دکتر عبدالکریم آلبوغبیش سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شادگان گزارشی از فعالیت حوزه های مختلف واحد ارائه و عنوان کرد که این واحد دانشگاهی تاکنون توانسته است با مدیریت در هزینه‌کرد در قسمت های گوناگون و روآوردن به تولید منابع درآمدی غیر شهریه ای با مشکل حاد مالی مواجه نشود. وی موارد رفع موانع و مشکلات پیش رو در اجرای برخی از اهداف و برنامه های واحد شادگان بویژه برنامه های مربوط به درآمد غیر شهریه ای و اقتصاد دانش بنیان را برشمرد.