عنوان : پذیرش و چاپ مقالات اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شادگان در مجامع علمی
 ۷۷۴/۰۶/۲۴

مقاله ایلناز عدالت عضو هیات علمی تمام وقت گروه کامپیوتر و عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان ،محمد البوغبیش از اساتید گروه کامپیوتر و عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان و محمد امین رشیدی فر از اساتید گروه برق و عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شادگان در کنفرانس و مجلات خارجی پذیرفته شد.

مقاله خانم ایلناز عدالت با عنوان بررسی و تحلیل پروتکل های مسیریابی در شبکه MANET در اولین کنفرانس ملی مهندسی کامپیوتر و وفناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوسنگرد ، مقاله آقای محمدامین رشیدی فر با عنوان ....... و مقاله آقای محمد البوغبیش با عنوان پیشنهاد روشی کارآمد با استفاده از الگوریتم بیزین در افزایش امنیت شبکه در اولین کنفرانس ملی مهندسی کامپیوتر و وفناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوسنگرد پذیرفته شدند.

همچنین مقاله محمد البوغبیش با عنوان (Performance Evaluation of the Bayesian Algorithm in Countering Network Attacks) در مجله (International Journal of Computer Science and Network Solutions) مورد پذیرش قرار گرفت.